Dia Internacional de la Infermeria


Dia Internacional de la Infermeria

Homes de la infermeria

"Estudi i estudis demostren que els homes van a tenir el pensament de treballar com infermers per les mateixes raons que les dones. Ells volen cuidar gent ferida i malalta, volen una professió atraient, i volen treball amb una seguretat raonable d'obtenir bons salaris"

La Infermeria ha sofert transformacions per adaptar-se als canvis que ocorren en l'esdevenir històric; de ser un quefer delegat a les dones caritatives, a la professionalització. Entre tots aquests canvis, l'ingrés d'homes a la professió juga un paper molt important. El propòsit d'aquest estudi és analitzar les circumstàncies actuals del context en què es desenvolupen els infermers, fer una recapitulació històrica de les seves circumstàncies i plantejar els beneficis que amb el seu ingrés li porten a la professió.



Ells tendeixen a equilibrar la normalitat en el creixent nombre de força laboral femenina. Malgrat tot, la realitat és que els infermers en general són altament valorats respecte a altres professionals de cura sanitària amb els que solen treballar; però poc importa que sigui home o dona, mentre aporti els seus propis talents únics a la professió d'infermeria.

Avui dia, encara que la discriminació contra els infermers homes és rara, molts d'ells encara senten que no són tractats com a iguals. Alguns diuen haver de provar-se que són millors que les seves companyes del gènere femení.

" La Infermeria és una professió que necessita romandre vigent, s'ha d'adaptar a les condicions de la societat i a les necessitats del país, per tant s'ha d'actualitzar en aquells àmbits que per qüestions cronològiques ja han quedat enrere; ha de ser avantguardista i allunyar-se de dogmes que van ser establerts amb anterioritat ".

Comentarios